WELKOM BIJ DE TASSENPARADE

Met veel trots presenteert Haken met Marga de opvolger van de Hollandse Wintermarkt. Te weten: de Oud Hollandse Wintertrein. Met maar liefst 4 ontwerpen (trein, kolenwagen, wagon en een restauratiewagen) zet Marga wederom een uniek en tijdloos patroon neer.

 

De trein, wagon en de restauratiewagen worden van binnenuit verlicht, dit zorgt voor een fijne sfeer voor de donkere dagen. Als onderdeel van de Wintertrein heeft Marga maar liefst 9 poppetjes ontworpen (sommige zijn gelijk aan de Wintermarkt) 

 

Het digitale patroon bestaat uit maar liefst 47 pagina's. U wordt door middel van tekst, tekeningen en duidelijke foto's door het ontwerp geleid. 

 

De prijs ligt gelijk aan de Oud Hollandse Wintermarkt, want het leven is duur genoeg. Als klap op vuurpijl biedt een bevriende webshop u een pakket aan met vrijwel alle benodigdheden: garens, sheets, sleutelringen, kralen en chenille draad. Dit alles met 9 procent korting!

 

Maten:

locomotief: 27x6x13 cm

kolenwagen: 9x7x7 cm

wagons: 20x10x15 cm

(Lengte x breedte x hoogte)

 

Levertijd: 48 uur

 

Een van de bestsellers van Haken met Marga is een heuse Oud Hollandse Wintermarkt. Enorm leuk om om uw huis mee te decoreren in de koude wintermaanden. Het uitgebreide patroon is overzichtelijk en ondersteunt met foto's.

Het wordt inderdaad steeds leuker bij Haken met Marga. Goedkoper vind u dit unieke patroon nergens. Sla snel uw slag!

Levertijd 2 werkdagen

 

Sale!

Kerst - Kerstdorp

€ 8,49 € 6,99
Sale!

Kerst - Kerstdorp

€ 8,49 € 6,99

NU BLIJVEND IN PRIJS VERLAAGD!

 

De tuincentra staan er vol mee, kerstartikelen. Maar, wat is er leuker om in uw huis met een eigen gemaakt kerstdorp te pronken?! Haken met Marga maakt dit mogelijk voor u.

 

Door middel van een zeer uitgebreid haakpatroon (53 bladzijden!) maakt u een dorp waar u jarenlang plezier van zult hebben. Twijfel niet, koop dit patroon en maak een dorp dat u huis helemaal af maakt tijdens de kerstdagen. Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten. 

 

Klik met uw linker muisknop op de foto's zodat ze in het groot getoont worden.

 

levertijd 48 uur

 

Sale!

Trio kerst

€ 12,75 € 9,99
Sale!

Trio kerst

€ 12,75 € 9,99

Profiteer nu al van onze mooie Kerst/Winter aanbieding! De Kerstster/Kerstboom/Windlicht samen voor 9,99 euro. Dit is maar liefst 2,75 euro korting op deze mooie en unieke patronen. De items zullen uw huis decoreren tijdens de donkere maanden. Doordat er lichtjes in het patroon zijn verwerkt, zorgen ze voor een fijne sfeer. 

 

Levertijd: 48 uur

 

Windlicht

€ 4,25

Windlicht

€ 4,25

Je ziet ze overal: windlichten. Ze zijn mooi en zijn decoratief in elk interieur. Haken met Marga maakt het mogelijk uw eigen windlicht te maken. Het uitgebreide patroon is duidelijk geschreven en ondersteund met goede foto's. Voor de foto die bij dit product hebben wij gekozen om er een kersttint aan te geven, maar u kunt op geheel eigen wijze uw windlicht vullen met atributen. Het windlicht is 45 cm hoog en de doorsnede is 25 cm. 

 

Bestel hem snel!

 

Levertijd 2 werkdagen

 

Alweer een leuk en origineel haakpatroon van Haken met Marga! Te weten: Pinguins - Winterpret. Het patroon is gebaseerd op de dierenkarretjes, alleen zijn de karretjes vervangen door sleetjes. De sleetjes zijn heel eenvoudig door u te maken. Het digitale haakpatroon is in duidelijke taal geschreven zodat u makkelijk de Pinguins kunt maken. Eenmaal klaar zijn ze te leuk voor woorden!

 

Bent u in het bezit van de dierenkarretjes, dan kunt u het patroon eenvouding aanpassen door te haken met haaknaald 1,25 en Crochet 10 (garen) te gebruiken. Ze passen dan op de karretjes.

 

Hebt u nog geen dierenkarretje, kijk dan snel op de pagina 'Dierenkarretjes'.

 

Kerst - Kerstster

€ 4,25

Kerst - Kerstster

€ 4,25

Vroeger hingen ze in veel huizen voor het raam, de kerstster. Helaas zijn ze een beetje in de vegetelheid geraakt. Haken met Marga blaast de kerstster nieuw leven in. U kunt er namelijk zelf een maken. Mooi voor in het raamkozijn of elders in uw woonkamer. De ster is verlicht en door middel van het haakpatroon vrij eenvoudig te maken. Bestel snel uw eigen Haken met Marga kerstster en ga aan de slag.

 

levertijd 48 uur

 

Kerst - Kerstboom

€ 4,25

Kerst - Kerstboom

€ 4,25

Een kerstboom geeft tijdens de feestdagen veel sfeer in uw woonkamer. Met dit patroon van Haken met Marga maakt u uw eigen kerstboom. Uw zelfgemaakte boom is verlicht en er hangen daadwerkelijk ballen in. Uw kunt hem natuurlijk ook helemaal naar uw eigen smaak decoreren, dat maakt uw boom uniek. Bestel hem snel, en maak uw huis extra gezellig in de koude wintermaanden.

 

levertijd 48 uur