EIND JANUARI EEN NIEUW PATROON!

Overzicht producten


Op deze pagina vind u een overzicht van alle producten die in de webshop staan

Maak uw keuze uit een product en ga via de rode button naar de betreffende pagina.

Stokpoppetjes

 

Stokpoppetjes zijn enorm leuk om te maken. Als u eenmaal klaar bent, zult u iedereen in uw omgeving verassen. 


Tuimelaars

 

Tuimelaars doen u letterlijk en figuurlijk duizelen van geluk als u klaar bent. Ze draaien namelijk vrolijk in het rond. Oude tijden herleven! Ga snel aan de slag met dit mooie haakpatroon.

 

 

 

 

Dierenkarretjes

 

Dierenkarretjes zijn op dit moment de hit van Haken met Marga. Als u dit leuke project heeft gehaakt, zal menig kinderhart sneller kloppen wanneer de familie Gans door uw woonkamer waggelt. De bijbehorende karretjes kunnen door ons geleverd worden. Ga snel naar de pagina en bestel!

 

 

 

 

 

Kerst/Winter

 

Kerst is de tijd om uw huis gezellig te maken. Wat is er dan leuker om uw eigen kerstdorp te haken?! Zo heeft u geruime tijd plezier in het maken van dorp, om daarna uw huis sfeervol in te richten met het door uzelf gemaakte kerstdorp of kerstboom.

Marionetten

 

Loopt daar nu een aap? Jawel, met deze patronen maakt u bewegende dieren. Het kan echt! En u kunt dit ook. Druk snel op de rode button en ga naar de productenpagina. 

Knuffels

 

Ook voor originele knuffels kunt u terecht bij Haken met Marga. Maak voor uw geliefde kind of kleinkind een aaibaar knuffeltje, en laat u vertederen door het moment wanneer u zo'n kleine hummel cadeau doet.

Tunisch gehaakte producten

 

Nieuw bij Haken met Marga. Tunisch haken. Ga snel naar de pagina. 

Gratis patronen

 

Haken met Marga biedt u als klant regelmatig gratis patronen aan. Bezoek snel de pagina.

Kermis

 

Haken met Marga bouwt een heuse kermis. Deel 1 bestaat uit een draaimolen, die echt kan draaien. Andere delen zullen zeker nog volgen

Weggeefprijsjes/Aanbiedingen

 

Haken met Marga heeft voortdurend aanbiedingen in haar webshop. Ook bieden wij zo nu en dan kleine patronen aan voor een lage prijs. Zo is Haken met Marga voor iedere portemonnee bereikbaar.

Tassen

 

Hoe leuk is het om met een eigengemaakte tas te pronken. Eentje die u helemaal zelf gemaakt heeft. Door de ontwerpen van Haken met Marga staan de tassen garant voor originaliteit. U zult niet snel iemand met dezelfde tas op straat tegenkomen.