BINNENKORT DE RELEASE VAN DE HMM-BAKFIETS!

Nieuw bij Haken met Marga: WEGGEEFPRIJSJES en AANBIEDINGEN
Wij vinden het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn. Ons motto is: voor iedere portemonnee een product, zodat een ieder kan genieten van de de mooie producten van Haken met Marga!

Op deze pagina vind u haakpatronen voor een zeer lage prijs, tevens zullen wij hier al onze aanbiedingen plaatsen. 

- Het wordt steeds leuker bij Haken met Marga -


Sale!

HMM-Handwerktas

€ 5,49 € 4,49
Sale!

HMM-Handwerktas

€ 5,49 € 4,49

Hoe vervelend is het als u altijd uw kostbare hobbyspullen kwijt bent, of overal door de woonkamer verspreid ligt?! Haken met Marga presenteert de HMM-Handwerktas. Deze tas heeft een doorsnede van 25 cm, de hoogte is 33 cm en heeft maar liefst 4 handige opbergvakken. Reuze handig. Het leuke is daat u hem helemaal zelf kunt maken en uw eigen kleuren kunt bepalen.

 

Het uitgebreide digitale haakpatroon telt 21 pagina's en staat boordevol foto's en werktekeningen. Door gebruik te maken van de Tunische haaktechniek en door de tas te verstevigen met kunstleer heeft u een stevig en degelijk product in handen waar u jaren plezier van zult hebben.

 

Omdat het leven op dit moment al duur genoeg is. geldt voor dit nieuwe product direct een actieprijs. Maar liefst 1 euro korting en tot eind april krijgt u van ons er een gratis patroontje bij (konijntjes)

 

Marga is alweer druk doende om er accessoires bij maken, zoals een etui (brei en haaknaalden en een speldenkussen) Deze zullen we binnenkort als nieuw product online zetten. 

 

Levertijd 48 uur.

 

 

FAMILIE KIP

€ 1,95

FAMILIE KIP

€ 1,95

Langzaam maar zeker gaan we richting Pasen. Hoewel een ieder hier een eigen betekenis aan geeft, staat Pasen toch synoniem aan het voorjaar. Nieuw leven dus. Haken met Marga heeft deze te leuke Familie Kip bedacht. Met vrolijke kleurtjes en een uniek design zult u het voorjaar op kunnen leuken. De hoogte van papa en mama kip is ongeveer 13 a 14 cm!

 

De Familie Kip maakt onderdeel uit van onze Weggeefprijsjes, zo zijn de ontwerpen van Haken met Marga voor iedereen bereikbaar! Twijfel niet en koop dit leuke haakpatroon. 

 

levertijd: 48 uur

Sale!

Tuimelaars - Octopus

€ 3,95 € 2,95
Sale!
Sale!

Tuimelaars - Octopus

€ 3,95 € 2,95

Huh...? Occie was toch een stokpoppetje? (zie stokpoppetjes) Zeker! Maar Occie is een veelzijdig baasje en tuimelt ook heel graag. Ga aan de slag met dit leuke haakpatroon en laat onze vriend Occie op uw tafel tuimelen. 

 

levertijd 48 uur

 

Sale!

Pinguïns - Winterpret

€ 5,49 € 4,49
Sale!

Pinguïns - Winterpret

€ 5,49 € 4,49

Alweer een leuk en origineel haakpatroon van Haken met Marga! Te weten: Pinguins - Winterpret. Het patroon is gebaseerd op de dierenkarretjes, alleen zijn de karretjes vervangen door sleetjes. De sleetjes zijn heel eenvoudig door u te maken. Het digitale haakpatroon is in duidelijke taal geschreven zodat u makkelijk de Pinguins kunt maken. Eenmaal klaar zijn ze te leuk voor woorden!

 

Bent u in het bezit van de dierenkarretjes, dan kunt u het patroon eenvouding aanpassen door te haken met haaknaald 1,25 en Crochet 10 (garen) te gebruiken. Ze passen dan op de karretjes.

 

Hebt u nog geen dierenkarretje, kijk dan snel op de pagina 'Dierenkarretjes'.

 

Let op: aanbiedingen kunnen tijdelijk zijn.