Nieuw bij Haken met Marga: WEGGEEFPRIJSJES en AANBIEDINGEN
Wij vinden het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn. Ons motto is: voor iedere portemonnee een product, zodat een ieder kan genieten van de de mooie producten van Haken met Marga!

Op deze pagina vind u haakpatronen voor een zeer lage prijs, tevens zullen wij hier al onze aanbiedingen plaatsen. 

- Het wordt steeds leuker bij Haken met Marga -


Sale!

Trio kerst

€ 12,75 € 8,50
Sale!

Trio kerst

€ 12,75 € 8,50

Profiteer nu al van onze mooie Kerst/Winter aanbieding! De Kerstster/Kerstboom/Windlicht samen voor 8,50 euro. Dit is maar liefst 4.25 euro korting op deze mooie en unieke patronen. Dus eentje is eigenlijk gewoon gratis. De items zullen uw huis decoreren tijdens de donkere maanden. Doordat er lichtjes in het patroon zijn verwerkt, zorgen ze voor een fijne sfeer. 

 

Levertijd: 48 uur

 

Alweer een leuk en origineel haakpatroon van Haken met Marga! Te weten: Pinguins - Winterpret. Het patroon is gebaseerd op de dierenkarretjes, alleen zijn de karretjes vervangen door sleetjes. De sleetjes zijn heel eenvoudig door u te maken. Het digitale haakpatroon is in duidelijke taal geschreven zodat u makkelijk de Pinguins kunt maken. Eenmaal klaar zijn ze te leuk voor woorden!

 

Bent u in het bezit van de dierenkarretjes, dan kunt u het patroon eenvouding aanpassen door te haken met haaknaald 1,25 en Crochet 10 (garen) te gebruiken. Ze passen dan op de karretjes.

 

Hebt u nog geen dierenkarretje, kijk dan snel op de pagina 'Dierenkarretjes'.

 

HMM-Handwerktas

€ 3,95

HMM-Handwerktas

€ 3,95

Hoe vervelend is het als u altijd uw kostbare hobbyspullen kwijt bent, of overal door de woonkamer verspreid ligt?! Haken met Marga presenteert de HMM-Handwerktas. Deze tas heeft een doorsnede van 25 cm, de hoogte is 33 cm en heeft maar liefst 4 handige opbergvakken. Reuze handig. Het leuke is dat u hem helemaal zelf kunt maken en uw eigen kleuren kunt bepalen.

 

Het uitgebreide digitale haakpatroon telt 21 pagina's en staat boordevol foto's en werktekeningen. Door gebruik te maken van de Tunische haaktechniek en door de tas te verstevigen met kunstleer heeft u een stevig en degelijk product in handen waar u jaren plezier van zult hebben.

 

Levertijd 48 uur.

 

 

FAMILIE KIP

€ 1,95

FAMILIE KIP

€ 1,95

Haken met Marga heeft deze te leuke Familie Kip bedacht. Met vrolijke kleurtjes en een uniek design zult u het voorjaar op kunnen leuken. De hoogte van papa en mama kip is ongeveer 13 a 14 cm!

 

De Familie Kip maakt onderdeel uit van onze Weggeefprijsjes, zo zijn de ontwerpen van Haken met Marga voor iedereen bereikbaar! Twijfel niet en koop dit leuke haakpatroon. 

 

levertijd: 48 uur

Let op: aanbiedingen kunnen tijdelijk zijn.