NIEUW PATROON IN WEEK 31

Nieuw bij Haken met Marga: WEGGEEFPRIJSJES en AANBIEDINGEN
Wij vinden het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn. Ons motto is: voor iedere portemonnee een product, zodat een ieder kan genieten van de de mooie producten van Haken met Marga!

Op deze pagina vind u haakpatronen voor een zeer lage prijs, tevens zullen wij hier al onze aanbiedingen plaatsen. 

- Het wordt steeds leuker bij Haken met Marga -


Sale - Zomeraanbieding!

Tuimelaars - Octopus / Stokpoppetje - Octopus

€ 7,90 € 5,00
Sale - Zomeraanbieding!
Sale - Zomeraanbieding!

Tuimelaars - Octopus / Stokpoppetje - Octopus

€ 7,90 € 5,00

De zon schijnt en de vakanties zijn weer begonnen. De stranden zitten weer vol. Tijd voor een passelijke aanbieding! De gehele maand juli kunt u de Tuimelaar Octopus en het Stokpoppetje Octopus samen aanschaffen voor de scherpe prijs van 5.00 Euro. Dat is maar liefst 2,90 Euro korting! Laat nu de vakantiepret maar losbarsten!

 

Levertijd 48 uur

 

Sale!

HMM-Handwerktas

€ 5,49 € 4,25
Sale!

HMM-Handwerktas

€ 5,49 € 4,25

Hoe vervelend is het als u altijd uw kostbare hobbyspullen kwijt bent, of overal door de woonkamer verspreid ligt?! Haken met Marga presenteert de HMM-Handwerktas. Deze tas heeft een doorsnede van 25 cm, de hoogte is 33 cm en heeft maar liefst 4 handige opbergvakken. Reuze handig. Het leuke is daat u hem helemaal zelf kunt maken en uw eigen kleuren kunt bepalen.

 

Het uitgebreide digitale haakpatroon telt 21 pagina's en staat boordevol foto's en werktekeningen. Door gebruik te maken van de Tunische haaktechniek en door de tas te verstevigen met kunstleer heeft u een stevig en degelijk product in handen waar u jaren plezier van zult hebben.

 

Levertijd 48 uur.

 

 

FAMILIE KIP

€ 1,95

FAMILIE KIP

€ 1,95

Haken met Marga heeft deze te leuke Familie Kip bedacht. Met vrolijke kleurtjes en een uniek design zult u het voorjaar op kunnen leuken. De hoogte van papa en mama kip is ongeveer 13 a 14 cm!

 

De Familie Kip maakt onderdeel uit van onze Weggeefprijsjes, zo zijn de ontwerpen van Haken met Marga voor iedereen bereikbaar! Twijfel niet en koop dit leuke haakpatroon. 

 

levertijd: 48 uur

Let op: aanbiedingen kunnen tijdelijk zijn.