NIEUW

Lentekriebels - Bloemen

€ 3,95
NIEUW

Lentekriebels - Bloemen

€ 3,95

Haken met Marga heeft zin in het voorjaar! Ook onze ontwerpster (Marga) heeft al behoorlijk de lentekriebels. Dit heeft geresulteerd in werkelijk twee prachtige patronen. Te weten: Lentekriebels. De Bloemen zijn geinspireerd op het Sneeuwklokje, de Krokus en de Narcis. Marga heeft deze fraaie bloemen echt tot leven weten te brengen.

 

De bloemen kunnen zowel hangen als zitten. Ze zijn ongeveer 9 cm groot en worden gemaakt met haaknaald 1 of 2.5 (bij 2.5 worden de Bloemen groter) Verdere informatie staat natuurlijk in het uitgebreide patroon.

 

Wacht niet langer, bestel het patroon en haal het voorjaar in huis!

 

Levertijd: 48 uur. 

 

 

NIEUW

Lentekriebels - Dieren

€ 3,95
NIEUW

Lentekriebels - Dieren

€ 3,95

Het tweede deel van Lentekriebels bestaat uit: twee schattige kuikentjes, twee konijntjes en drie schaapjes. Helemaal in sfeer van het voorjaar! Ook deze ontwerpen kunnen hangen, staan of liggen. Deze ontwerpen zullen u echt blij maken. Voor uzelf of als kado, verzint u het zef maar.

 

De ontewerpen zijn tussen de 7 en 5 cm groot. Ze worden gehaakt op haaknaald 1. Ook hier kunt u haaknlaad 2.5 gebruiken, de ontwerpen zullen dan groter worden. Meer informatie vind u in ons overzichtelijke patroon. 

 

Bestel snel, voor de prijs hoeft u het niet te laten!

 

Levertijd: 48 uur. 

 

 

Sale!

Lentekriebels - Aanbieding

€ 7,90 € 4,99
Sale!

Lentekriebels - Aanbieding

€ 7,90 € 4,99

Natuurlijk geeft Haken met Marga u een fantastisch voordeel. Bestel hier de beide Lentekriebel patronen, en profiteer van een mooie korting!

 

Levertijd: 48 uur

 

 

Tochtrol Kip

€ 3,95

Tochtrol Kip

€ 3,95

Versla uw dure energierekening, en meng het aangename van uw hobby met het onaangename van uw energierekening. Haken met Marga komt met een gloednieuw ontwerp, te weten: de Tochtrol Kip. De Tochtrol is uiterst komisch en knap ontworpen. Uw plaatst de Kip onderaan een deur, daar waar de tocht vrij spel heeft. Onze Kip houdt de tocht buiten uw verwarmde ruimte. Zie ook foto's.

De Kip is gemaakt van Velvet garen, Durable. Haaknaald 4.