BINNENKORT DE RELEASE VAN DE HMM-BAKFIETS!

Op uw telefoon of tablet kan de weergave van deze pagina anders ingedeeld zijn. Scrolt u naar beneden, dan vind u de productvideo's behorende bij de tuimelaars. 

Sale!

Tuimelaars - Octopus

€ 3,95 € 2,95
Sale!
Sale!

Tuimelaars - Octopus

€ 3,95 € 2,95

Huh...? Occie was toch een stokpoppetje? (zie stokpoppetjes) Zeker! Maar Occie is een veelzijdig baasje en tuimelt ook heel graag. Ga aan de slag met dit leuke haakpatroon en laat onze vriend Occie op uw tafel tuimelen. 

 

levertijd 48 uur

 

Een schaap dat tuimelt over uw tafel. Leuk voor uzelf, maar wat te denken voor uw kinderen of kleinkinderen?! Dubbelgenieten. Bestel snel het haakpatroon en ga aan de slag.

 

levertijd 48 uur

 

'Een Olifant die kan tuimelen? Dat kan toch helemaal niet!?' Zomaar een vraag van uw kind of kleinkind. 'Natuurlijk!', is uw antwoord, kijk zelf maar. Verwondering alom. Uw eigengemaakte Olifant tuimelt op uw keukentafel of het de normaalste zaak van de wereld is. bestel het haakpatroon en maak de verwondering compleet

 

levertijd 48 uur

 

Zeemeerminnen komen niet alleen voor in sprookjes of dromen, welnee... u kunt uw eigen Zeemeermin gewoon op uw eigen keukentafel laten tuimelen. Hoe...? Bestel snel het uitgebreide haakpatroon en tuimel in uw eigen sprookje.

 

levertijd 48 uur

 

Een eendje dat kan staan ter decoratie, maar ook kan wiebelen en draaien. Leuk om te maken, maar ook zeker leuk om te spelen. 

 

levertijd 48 uur

 

Leiveheersbeestjes zijn schattige diertjes om te zien, ze hebben iets vredigs over zich. Wat jammer dat we ze het hele jaar niet kunnen zien. Toch kan dit wel! Met dit mooie haakpatroon maakt u u eigen lieveheersbeestje. Bestel snel.

 

levertijd 48 uur