• KERSTDORP: BLIJVEND IN PRIJS VERLAAGD
  • AANBIEDING: TRIO KERST
NIEUW

Wederom komt Haken met Marga met een uniek patroon! Te weten: de Strandtas. Deze sterke tas is natuurlijk ook voor boodschappen of iets dergelijks te gebruiken. Dankzij de Tunische haaktechniek is de tas ijzersterk geworden.

 

Het patroon is geinspireerd op schelpen, maar je kunt er zomaar golven in ontdekken. De kleuren zijn gebaseerd op de zee, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw kleuren kiezen. De tas heeft stevige handgrepen en heeft vier zeesterren en knopen als decoratie. De tas is ongeveer 45 cm hoog en 40 cm breed, dus u kunt er aardig wat in vervoeren. En hij is ook nog eens heel leuk om te maken!

 

Levertijd: 48 uur

 

 

Nieuw...!

Restjestas

€ 3,95
Nieuw...!

Restjestas

€ 3,95

Heeft u ook zoveel ongebruikte bollen garens in uw kast, of kleine restjes die over zijn van een eerder gemaakt haakproject? Zonde! Haken met Marga is voor duurzaamheid! Daarom heeft Marga de Restjestas ontworpen.

 

Het patroon heeft een basiskleur, deze kleur wordt aangevuld door restjes garen. De haaktechniek is Tunisch Rondhaken, natuurlijk wordt deze techniek uitgebreid uitgelegd in het patroon. Door de techniek en het patroon kunt u uw restjes in de tas gebruiken.

 

Een enorm leuk idee en het eindresultaat is verassend en origineel te noemen. Het ontwerp is ook bijzonder praktisch, u houdt er namelijk een leuke originele en bruikbare tas aan over. De Restjestas maakt deel uit van de serie tassen.

 

Levertijd 48 uur

 

 

Sale!

HMM-Handwerktas

€ 5,49 € 4,25
Sale!

HMM-Handwerktas

€ 5,49 € 4,25

Hoe vervelend is het als u altijd uw kostbare hobbyspullen kwijt bent, of overal door de woonkamer verspreid ligt?! Haken met Marga presenteert de HMM-Handwerktas. Deze tas heeft een doorsnede van 25 cm, de hoogte is 33 cm en heeft maar liefst 4 handige opbergvakken. Reuze handig. Het leuke is daat u hem helemaal zelf kunt maken en uw eigen kleuren kunt bepalen.

 

Het uitgebreide digitale haakpatroon telt 21 pagina's en staat boordevol foto's en werktekeningen. Door gebruik te maken van de Tunische haaktechniek en door de tas te verstevigen met kunstleer heeft u een stevig en degelijk product in handen waar u jaren plezier van zult hebben.

 

Levertijd 48 uur.